Rješenje za ciste je u ovom prirodnom lijeku!

Glavni sastojak lijeka je kaktus aloja!

Evo recepta i uputa za pravljenje prirodnog lijeka za ciste:

Biti će vam potrebno pola litre medicinskog alkohola (špirita, nije bitan postotak), pola kilograma domaćeg meda, 0,75 litara crnog što kvalitetnijeg vina, pola kilograma kave od cikorije i 150 grama listova aloje bez bodlji (biljku ne treba zalijevati zadnjih 7 dana pred branje listova).

Priprema:

  • Listove aloje očistite od bodljica, sameljete u mašini za meso ili blenderu.
  • Dodate ostale sastojke i dobro izmiješate.
  • Bit će vam potrebna veća staklenka po mogućnosti od najmanje 3 litra da bi svi sastojci stali.
  • Staklenku zatvorite i ostavite na nekom tamnom i hladnijem mjestu da odstoji 14 dana. Nakon stajanja, procijedite smjesu kroz gazu i prespite je u staklene boce. Tečnost se pije sat do dva prije obroka tri puta na dan po jedna žlica.

 

Bitno je da želudac bude prazan prije i nakon korištenja lijeka kako se ne bi miješao sa hranom. Kada budete pred kraj smjese napravite još jednu dozu i nastavite dok i drugu mjeru ne potrošite.

Po svjedočenjima brojnih ljudi koji su probali napitak većina cisti nestaje, posebno one manje u grudima, oko bubrega i ženskih organa. Obično su dovoljne dvije doze koje smo dali u mjerama. Nećete pogriješiti ako lijek koristite i preventivno za poboljšanje općeg stanja organizma i povećanja imuniteta. Djeca također mogu koristiti lijek ali u manjoj dozi prilagođenoj njihovoj težini.
Mjera koju smo mi naveli (Jedna jušna žlica) je za odraslu osobu od 60-70 kg, a mjera se postupno smanjuje prema težini djeteta. Djeca od 35 kg koriste pola jušne žlice tri puta na dan prenosi Narodnozdravlje!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 × five =