Naučnik tvrdi da je pronašao PRIRODNI lijek za rak koji se pravi sa samo 5 jeftinih sastojaka

Doktor Hristo Mermerski, naučnik iz Bugarske, tvrdi da je stvorio prvi lek koji može da izleči rak.

Univerzalni lek za rak
Lek doktora Mermerskog navodno je dobar za celo telo i može da izleči bilo koji oblik raka. On je očigledno dobar za srce, bubrege, jetru, krvne sudove i obnavlja ekskretorni, digestivni i imuni sistem. Takođe pomaže u regulaciji telesne težine i leči upaljene zglobove. Ovaj lek sadrži praktično sve esencijalne vrste u sebi – proteine, vitamine, biljne masti, mineralne soli, bioaktivne supstance i ugljene hidrate.

Dodatne beneficije
Pored toga, lek je takođe dobar za moždane funkcije. Profesor je rekao: “To je hrana koja utiče na celo telo i rak u takvom organizmu jednostavno nestane”.

Recept
Lek je domaće proizvodnje, a njegov recept je dostupan javnosti, nije tajna uopšte. Treba vam samo pet sastojaka – beli luk, orasi, limun, žitarice i med. Potrebno vam je 4 šoljica sirovih integralnih žitarica koje treba da ostavite vlažne 2-3 dana. Nakon toga, potrebno je da ih sameljete zajedno sa orasima i belim lukom. Potrebno je da oljuštite 12 čenjeva belog lika i 4 oraha i zatim ih pomešate sve zajedno. Pripremite petnaest limuna. 5 sameljite u mešavinu, uključujući i njihovu koru. Preostalih 10 limuna iscedite u mešavinu. Pripremite petnaest limuna. 5 sameljite u mešavinu, uključujući i njihovu koru. Preostalih 10 limuna iscedite u mešavinu.

Upotreba leka
Mešavinu sipajte u teglu i stavite u frižider da odstoji 3 dana. Lek treba uzimati pola sata pre doručka i večere po dva puta. Međutim, ako se desi da imate rak, uzmite kašiku ili dve na svakih 2 sata.

Druge beneficije
Doktor Mermerski je rekao da, pored lečenja raka, lek održava telo mladalačkim, svežim i energičnim i da se tako produžava životni vek. Doktor Mermerski je glasno izjavio da “rak ne može da opstane u potpuno zdravom i negovanom telu”. On i dalje stoji iza tih reči prenosi kurir.rs

 

KLIKNITE NA FOTOGRAFIJU I POTPUNO BESPLATNO SE PRETPLATITE NA NAŠ YOUTUBE KANAL I DOBIJAJTE NAJNOVIJE OBJAVE!

POGLEDAJTE I VIDEORECEPT: