Šokantno otkriće naučnika: Ovo stanje tijela može da izliječi, ali i da izazove rak!

Naučnici su otkrili jedan definitivan uzrok karcinoma. Ono što je interesantnije je to što to istovremeno može da bude i lek!

Rezultati su pokazali da je acidična (kisela) krv savršeno tlo za razvoj kancerogenih ćelija. Karcinom se hrani glukozom koje naše telo unese i razvija se u acidičnom okruženju koje stvaramo. Održavanjem blago alkalnog okruženja ćelije karcinoma tokom vremena odumiru, tako da zapravo vi time sprečavate razvoj karcinoma i drugih potencijalnih bolesti.

Zbog toga su određene promene u ishrani najefikasniji i najzdraviji metod eliminisanja karcinoma i mogućeg rizika od oboljenja.

Ovo je kratka lista pojedinih acidičnih i alkalnih namirnica, stoga možete napraviti svoj izbor u pogledu sprečavanja i tretiranja karcinoma.

Acidične namirnice
– Kukuruz
– Sočivo
– Šljive
– Suve šljive
– Zrnevlje
– Leblebija
– Sve vrste mesa
– Sve vrste sireva i mlečnih proizvoda

Kad telo napadnu žestoke bolesti: Namirnice koje sadrže OVO suzbijaju Alchajmera, dijabetes, rak!

foto: Shutterstock
Alkalne (bazne) namirnice
– Brokoli
– Šargarepa
– Prokelj
– Beli luk
– Fermentisano povrće
– Zelena boranija
– Grašak
– Kelj
– Spanać
– Paradajz

Kiselost i alkalnost supstance se meri pH skalom koja varira od 0 do 14. Vrednost pH od 0 do 7 je kisela, dok je svaka veća vrednost alkalna ili srednja.

Kancerogene ćelije ne mogu da prežive ukoliko je vaša pH vrednost iznad 7,5. Karcinom je metabolična bolest i često je rezultat loše i nepravilne ishrane. Kancerogene ćelije bukvalno jedu glukozu i dišu kiselinu. Glukoza je zapravo šećer. Većina namirnica koje jedete redovno su vrlo acidične i povećavaju nivo glukoze u vašem telu prenosi stil.

 

KLIKNITE NA FOTOGRAFIJU I POTPUNO BESPLATNO SE PRETPLATITE NA NAŠ YOUTUBE KANAL I DOBIJAJTE NAJNOVIJE OBJAVE!

POGLEDAJTE I VIDEORECEPT: