Loša krvna slika mora da se popravi: Domaći sirup za cjelokupni preporod tijela!

Naučite kako da napravite domaći sirup za odličnu krvnu sliku.

Loša krvna slika dovodi do mnogih drugih zdravstvenih tegoba. Simptomi ove pojave su stalni osećaj umora i bezvoljnost. Ako ste se prepoznali i mislite da je vreme da popravite vašu krvnu sliku, ovo je lek za vas.

Da biste popravili vašu krvnu sliku, uzimajte ovaj sirup dva puta godišnje, a pije se oko 20 dana. Sirup treba da pijete svako jutro na prazan stomak, dok se ne popije cela količina.

Sastojci za pripremu sirupa su: 1 kg cvekle, pola kilograma šargarepe, sok od jednog limuna, 2-3 pomorandže, 2 kisele jabuke i 500 grama livadskog meda.

Priprema sirupa nije komplikovana: cveklu, šargarepu i jabuke treba da iseckate na manje komadiće, ubacite ih u sokovnik i iscedite sok. Od limuna i pomorandži ručno treba da iscedite sok i pomešate sa prethodnim. Na kraju, dodajte malu teglu meda (najbolji bi bio livadski med).

Sve sastojke dobro izmešajte da se med otopi i sjedini sa sokom. Količina pomorandži može biti i veća, jer se one dodaju uglavnom zbog ukusa i mirisa. Gotov sirup sipajte u staklene flaše.

Ovim postupkom ćete dobiti oko litar i po do dva litra sirupa, što je dovoljna količina za 15-20 dana.

Sirup piti svako jutro količinu od oko 1 dl na prazan stomak, dok se ne popije cela količina prenosi stil.

 

KLIKNITE NA FOTOGRAFIJU I POTPUNO BESPLATNO SE PRETPLATITE NA NAŠ YOUTUBE KANAL I DOBIJAJTE NAJNOVIJE OBJAVE!

POGLEDAJTE I VIDEORECEPT: